Zorgprofessionals

Redbeez is een ondernemende en betrokken partner in de zorg. Door onze jarenlange ervaring en expertise weten wij wat jij nodig hebt. En daar helpen we je bij!

Voor zzp'ers

Ben jij een bezige bij in de zorg? Spreekt het werken in regionaal groepsverband jou aan? Zie jij de voordelen van het onderling delen van netwerk/kennis en vind jij het ook wel zo prettig om ondersteuning te krijgen bij het verwerven van opdrachten of jouw (financiële) administratie? Dan kunnen wij zeker wat voor jou betekenen! 

Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op en we vertellen jou hier graag meer over. Je kunt je ook direct inschrijven. Klik dan hier.

Direct inschrijven

“Vriendelijk, attent, toegewijd en met échte aandacht voor de klant én de zzp'er. Redbeez kijkt altijd naar mogelijkheden in plaats van beperkingen. En als het mogelijk is wordt het ook echt geregeld. Ik werk er al sinds 2013 met heel veel plezier mee samen!”

Astrid

In de regio

Sluit jij je bij ons aan, dan bemiddelen wij voor een aansprekende opdracht bij één van de ruim twintig regionale zorgorganisaties waarmee wij samenwerken. Het niveau van de zorgvragen varieert van niveau 2 tot en met niveau 5. Gaat jouw voorkeur meer uit naar een opdracht in een thuissituatie, ook dan gaan wij graag voor jou aan de slag.

Bij Redbeez zetten we graag dat stapje extra, voor jou!

“Door goede ondersteuning van de zorgprofessional, maakt Redbeez de zorgkwaliteit sterker.”

Marie-Louise

“Redbeez is een team van behulpzame, warme zorgprofessionals waar ik me bij thuis voel. Ik ben als zzp'er gestart in 2014, bij Redbeez, en niet meer weggegaan.”

Rianne

Contact

Wil je weten wat Redbeez en onze zorgprofessionals mogelijk voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op en we vertellen het je graag.  

Contact opnemen

Redbeez, jouw partner bij optimale en persoonlijke ondersteuning in de zorg