Palliatieve en terminale zorg

12/24-uurzorg door kleinschalige teams in de eigen omgeving

Palliatieve en terminale zorg, is zorg die is gericht op een zo goed mogelijke kwaliteit van leven van de cliënt. Met als verschil dat bij terminale zorg de levensverwachting van de cliënt drie maanden of korter is.


Ervaren, kleinschalige teams

Redbeez en de bij ons aangesloten zorgprofessionals hebben ruime ervaring in het bieden van palliatieve en terminale zorg in de eigen, vertrouwde omgeving van de cliënt. 

Wij werken met verschillende kleinschalige teams van verpleegkundigen en verzorgenden om deze 12/24-uurszorg aan te bieden. Een indicatie voor deze zorg wordt uitgegeven door huisarts of medisch specialist. 

Zie hier de waardering van cliënten en hun families over de zorg van de teams: Zorgkaart Nederland waardering

Ontzorgen

Naast jouw zorgvraag verrichten onze zorgprofessionals tevens licht huishoudelijke taken en onderhouden ze een warm en nauw contact met de direct betrokkenen van de cliënt. Op verzoek adviseren wij ook graag over eventuele financieringsmogelijkheden van particuliere zorg. Bijvoorbeeld via jouw zorgverzekeraar of een zorgorganisatie.

Contact

Wil je weten wat Redbeez en onze zorgprofessionals mogelijk voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op en we vertellen het je graag.  

Contact opnemen

Redbeez, jouw partner bij optimale en persoonlijke ondersteuning in de zorg