Onze missie is het leveren van een bijdrage aan kostenbesparing en efficiency-verbetering in de zorg door het stimuleren en faciliteren van ondernemerschap in zorg.

Daartoe is in juni 2012 Redbeez zorgprofessionals opgericht door Hein Dahmen, Feico Buijs en Tonny Kriesels. Zij staan garant voor tientallen jaren werkervaring in de zorg, flexbranche en ondernemerschap.

hein-dahmen-redbeezBedrijfsvoering

Hein Dahmen is 15 jaar als mede-eigenaar van een bureau actief geweest binnen de flexbranche. Binnen Redbeez is hij verantwoordelijk voor operationele zaken en de backoffice.

Human resourcestonny-kriesels-redbeez Tonny Kriesels heeft 15 jaar ervaring als verpleegkundige, aangevuld met 15 jaar ervaring als  teamleider en afdelingshoofd op diverse afdelingen binnen een ziekenhuis. Binnen Redbeez is Tonny verantwoordelijk voor Human resources.

Relatiebeheerfeico-buijs-redbeez
Feico Buijs bekleedde ruim 15 jaar verschillende commerciële functies in binnen- en buitenland. Binnen Redbeez is Feico verantwoordelijk voor het relatie beheer.

peter-redbeezZorgbemiddeling
Peter Schoenmakers heeft 20 jaar ervaring als zelfstandig zorgprofessional, daarnaast werkt hij al ruim 15 jaar als zorgbemiddelaar.

margrietZorgbemiddeling PGB/particuliere cliënten, HR en kwaliteit
Margriet Pigmans is 31 jaar werkzaam geweest als manager bij Archipel zorggroep. De eerste 20 jaar in de intramurale zorg en de laatste 11 jaar als manager Zorg aan Huis. Binnen Redbeez is zij mede  verantwoordelijk voor kwaliteit, zorgbemiddeling en HR.

Administratie en planning
Jazzy la Fleur is sinds januari 2016 het team van Redbeez komen versterken. Jazzy houdt zich bezig met het verwerken van aanvragen voor ZZP’ers vanuit opdrachtgevers en benadert ZZP’ers voor deze opdrachten. Verder verricht zij werkzaamheden op het gebied van administratie in de breedste zin van het woord.

Jazzy is aanwezig op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag van 9:00 tot 17:00 uur en vrijdag van 9:00 tot 13:00 uur.