Ben/ wil jij aan het werk als ZZP’er in de zorg? Dan ben je bij Redbeez op het goede adres!

Op dit moment zijn we nog op zoek naar:

  • Verpleegkundigen (4/ 5)
  • Verzorgenden (3/ IG)
  • Helpenden

Redbeez faciliteert (startende) ZZP’ers, die als zorgprofessionals werkzaam zijn in de gezondheidszorg. Zowel naar de zorgprofessional, voor de zorgprofessionals onderling als tussen de zorgprofessional en de opdrachtgever is Redbeez een ondernemende en betrokken partner.

De zelfstandige zorgprofessional werkt bij Redbeez samen in een regionaal groepsverband met de voordelen van eigen ondernemerschap. Dit betekent onder meer de mogelijkheid tot kennis- en netwerkdeling, evenals ondersteuning bij opdrachtwerving en (financiële) administratie.

De ZZP’er onderhoudt een rechtstreekse relatie met de opdrachtgever, waardoor de zorginstelling personeelsbehoefte flexibel kan opvangen zonder bemiddelingskosten.

Delen
Share